Vliegen naar Cuba

Wil jij naar Cuba? Boek je ticket!

Met KLM/ Air France vlieg je via Parijs naar Havana. Deze vlucht is het meest comfortabel. Laat mij weten wanneer je vliegt en vanaf Parijs probeer ik een extra stoel voor je te regelen!

Op dit moment is de enige mogelijkheid om direct naar Cuba te vliegen met Tui Fly.

Vanuit Amsterdam is het mogelijk om direct op Varadero te vliegen. Op de terugweg vliegt Tui via Mexico. Je kunt meestal in het vliegtuig blijven zitten. Je maakt daar dus een tussenstop voordat je terug naar Nederland vliegt. Varadero ligt op ruim 2 uur rijden van Havana.

Je kunt ook vliegen met Air Europa, Iberia of Iberojet. Bij deze maatschappijen zijn er regelmatig erg voordelige tickets te vinden. Dit geldt vooral als je bij hun alleen Madrid – Havana & Havana – Madrid boekt. Dan zul je dus eerst naar spanje moeten. Maar let op of er koffers bij het ticket inbegrepen zijn. Naar mijn ervaring zijn deze vluchten minder comfortabel en met weinig service.

De vliegtijd van een vlucht vanuit Parijs naar Cuba is ongeveer 9,5 uur. De terugweg duurt altijd iets korter, ongeveer 1 uur.

Ergens tussen 8 en 4 maanden voor vertrek zijn er vaak mooie aanbiedingen te vinden voor een vlucht naar Cuba. Uiteraard zijn er in sommige periodes ook hele goede last minute aanbiedingen kort voor vertrek. Dit zie je vooral tijdens het laagseizoen in Cuba. Het meeste kans hierop heb je in de maanden mei, juni & september, oktober. Houdt er rekening mee dat in september en oktober veel regen valt.